Werken bij Pret Kidscafé

Ontmoet, verzorg, vermaak en geniet! Gezellig met je vrienden, familie en de kleinste levensgenieters. Bij Pret werk je in een levendige sfeer en schenk je persoonlijke aandacht aan de kleine gasten en hun ouders tijdens het ontbijt, een koffiebreak met wat lekkers, de lunch of de namiddagborrel. Je werkt met de leukste kleine gasten en wilt hen elke keer een glimlach bezorgen.

 

Allround medewerker

Zijn de termen sfeer, gastvrijheid en aandacht voor jou gesneden koek? Ben jij diegene die gek is op kinderen en het leuk vindt hen de aandacht te geven? Dan zoeken wij jou, onze nieuwe allround medewerker. Een allround medeweker bij Pret is namelijk uit een ander hout gesneden. De werkzaamheden zijn allround, je werkt in de bediening, vindt het leuk om toffe koffies te maken én bent gek op het maken van mooie gerechten. Jouw persoonlijke eigenschappen en karaktertrekken zijn onderdeel van het team, samen maken wij Pret.

Socials

Herken jij jezelf?

Dit ga je doen als allround medewerker

Je bent werkzaam bij het eerste Pret Kidscafé van Nederland en zal hiermee de standaard zetten voor de volgende Pret locaties. Je bent de gastvrouw of – heer en daarmee het gezicht van Pret, bedient onze kleine en grote gasten, werkt graag in de bediening, achter de bar en in de keuken (of bent bereid om dit te leren), zorgt ervoor dat je werkplek altijd spik en span is en helpt mee met organiseren van leuke activiteiten voor kinderen van 0-4 jaar.

Wij zoeken jou!

Gastvrije en creatieve collega die het leuk vindt om horeca en werken met kinderen te combineren. Een pro-actieve houding en positief karakter zijn belangrijk binnen Pret. Natuurlijk ben je stressbestendig – dat hoort en nu eenmaal bij in onze branche en hebt graag een lach op je gezicht. Het is belangrijk dat je het geduld hebt met kinderen en hen echt het middelpunt van Pret kan laten zijn.

De Pret Deal

Bij Pret werken we op een vrolijke, leuke plek met de allerleukste gasten. Werken in een hecht team vinden wij belangrijk. Zonder jou geen Pret. Samen geven we de kleinste gasten een plek om te ontdekken, te leren en te genieten, en vergeten we daarbij hun ouders en/of verzorgers niet.

De deals op een rij:

SOLLICITEREN

Ben je enthousiast geworden en spreekt Pret jou aan? Reageer dan op de vacature door je motivatie en cv (incl. foto) te sturen naar solliciteren@pretkidscafe.nl

Scroll naar boven

Reserveren is niet nodig!

Zin om pret bij Pret te beleven? Leuk om je binnenkort te zien! Reserveren is bij ons niet nodig. Wil je met meer als 8 personen komen? Dan kun je wel een reservering plaatsen via de button rechtsonder.

Tot snel! Liefs ^^ Team Pret