7 juli 9-11 uur – Prinsessen ontbijt met Rapunzel

Is jouw kleintje ook zo gek van prinsessen? Wij bij Pret snappen dat! Wij hebben een brief ontvangen dat er een heuse prinses haar hoge toren heeft verlaten om bij ons te komen slapen! Daar zeggen wij natuurlijk geen ‘nee’ tegen! En ze zou het heel leuk vinden als ze met andere prinsjes en prinsesjes kan ontbijten bij Pret.

Komen jullie ook ontbijten met de prinses bij Pret Kidscafé? Kom dan in je mooiste prinsen of prinsessen outfit en ga met Rapunzel op de foto! 

Meer informatie en reserveren via de button hieronder.

Upcoming events

Anderen uitnodigen?

Share on Facebook
Share on Whatsapp
Share on Email
Share on Linkdin

Over Pret Kidscafé

Als moeders van jonge kinderen wilden we alsnog heel graag taart, lunch en vooral hete koffie buiten de deur drinken. Een plek waar je heerlijk kan zitten, er écht aan de kinderen gedacht wordt en waar we zelf ook nog eens ontzorgt worden als we weer eens wat zijn vergeten om in de luiertas te stoppen. En hete koffie kan drinken, hadden we dat al gezegd?

Welkom bij Pret! Dé plek waar kinderen zich goed kunnen vermaken en waar je als ouder kan genieten van goede horeca en kan ontspannen. Waar horecatijgers én pedagogisch medewerkers werken en een plek met de leukste events voor de kleintjes! Échte kindvriendelijke horeca.

Scroll naar boven

Reserveren is niet nodig!

Zin om pret bij Pret te beleven? Leuk om je binnenkort te zien! Reserveren is bij ons niet nodig. Wil je met meer als 8 personen komen? Dan kun je wel een reservering plaatsen via de button rechtsonder.

Tot snel! Liefs ^^ Team Pret