Donderdag 25 juli 9-11 uur – Prinsessen Ontbijt met de IJskoningin

Is jouw kleintje ook zo gek van prinsessen? Wij bij Pret snappen dat! Wij hebben een brief ontvangen dat er een heuse IJskoningin bij ons komt slapen! Daar zeggen wij natuurlijk geen ‘nee’ tegen! En ze zou het heel leuk vinden als ze met andere prinsjes en prinsesjes kan ontbijten bij Pret.

Komen jullie ook ontbijten met de ijskoningin bij Pret Kidscafé? Kom dan in je mooiste prinsen of prinsessen outfit en ga met de ijskoningin op de foto! En natuurlijk wordt er ook gedanst met de prinses op de mooiste liedjes uit Arendelle. 

Meer informatie en reserveren via de button hieronder.

Horeca voor kinderen bij Stadsstrand Hoorn
prinsessen thema ontbijt elsa pret kidscafe

Upcoming events

Anderen uitnodigen?

Share on Facebook
Share on Whatsapp
Share on Email
Share on Linkdin

Over Pret Kidscafé

Als moeders van jonge kinderen wilden we alsnog heel graag taart, lunch en vooral hete koffie buiten de deur drinken. Een plek waar je heerlijk kan zitten, er écht aan de kinderen gedacht wordt en waar we zelf ook nog eens ontzorgt worden als we weer eens wat zijn vergeten om in de luiertas te stoppen. En hete koffie kan drinken, hadden we dat al gezegd?

Welkom bij Pret! Dé plek waar kinderen zich goed kunnen vermaken en waar je als ouder kan genieten van goede horeca en kan ontspannen. Waar horecatijgers én pedagogisch medewerkers werken en een plek met de leukste events voor de kleintjes! Échte kindvriendelijke horeca.

Scroll naar boven