21 juli 9-11 uur – Superhelden Ontbijt met Spiderman

Is jouw kleintje ook zo gek van superhelden? Wij bij Pret snappen dat! Spiderman heeft ons gebeld en hij zou graag met andere superhelden komen ontbijten bij Pret! Daar zeggen wij natuurlijk geen ‘nee’ tegen! 

Komen jullie ook ontbijten met Spiderman bij Pret Kidscafé? Kom dan in je coolste superhelden outfit en leer echte superhelden moves van Spiderman! En natuurlijk ga je ook met Spiderman op de foto als je dat wilt!

Upcoming events

Anderen uitnodigen?

Share on Facebook
Share on Whatsapp
Share on Email
Share on Linkdin

Over Pret Kidscafé

Als moeders van jonge kinderen wilden we alsnog heel graag taart, lunch en vooral hete koffie buiten de deur drinken. Een plek waar je heerlijk kan zitten, er écht aan de kinderen gedacht wordt en waar we zelf ook nog eens ontzorgt worden als we weer eens wat zijn vergeten om in de luiertas te stoppen. En hete koffie kan drinken, hadden we dat al gezegd?

Welkom bij Pret! Dé plek waar kinderen zich goed kunnen vermaken en waar je als ouder kan genieten van goede horeca en kan ontspannen. Waar horecatijgers én pedagogisch medewerkers werken en een plek met de leukste events voor de kleintjes! Échte kindvriendelijke horeca.

Scroll naar boven