Thema Ontbijt bij Pret

Een begrip in de omgeving, de thema ontbijten bij Pret Kidscafé! Een feest voor de kinderen, dromen komen uit! Ondertussen hebben wij al veel bezoek mogen ontvangen van onder andere de IJskoningin, Sinterklaas, de Kerstman en Poppentheater de Kleine Kabouter. Binnenkort komen ook Spiderman, Paw Patrol en de Paashaas naar Pret Kidscafé! Dat beloofd ook weer een waar feestje te worden. Ben jij binnenkort aanwezig bij een prinsessen ontbijt of een superhelden ontbijt?

Prinsessen Ontbijt

Allemaal kleine prinsesjes onderweg naar Pret. Het is zo leuk om te zien! Voor hen een hele bijzondere dag, ze gaan namelijk ontbijten met een echte prinses!

Kom verkleed en laat je meeslepen in de wondere wereld van prinsessen. Samen eten, samen lezen, samen dansen en zingen.

“Mama, dit was de mooiste dag van mijn leven”

Bekijk de data voor het prinsessen ontbijt:

Lieve woorden
5/5

We hebben genoten van een Kerst kinder brunch op 24 december. De kinderen hebben heerlijk gespeeld, gegeten en hun eigen koekjes gebakken! En zo hadden wij als volwassenen tijd om te eten en bij te praten. Onder het genot van een glaasje alcoholvrije bubbels: Pret heeft oog voor detail!

5/5

Vandaag voor het eerst geweest, in één woord brilliant! Concept is echt goed doordacht en klopt gewoon. Groot, gezond aanbod voor de baby’s en kids, leuke aankleding, veilige en schone speelplekken, aan alles is gedacht; slabbertjes, wiegjes aan tafel, kids bestek, echt ideaal!! Zeker de rit waard vanuit Purmerend!!

5/5

Leuke nieuwe zaak. Wat een fijne plek om met jonge kinderen heen te gaan. Onze dochter heeft heerlijk gespeeld en boekjes gelezen. Fijn dat er ook wiegjes voor de baby’s aanwezig zijn. Fijne verschoon ruimte ook waar je genoeg ruimte hebt. Lekkere koffie en de chocolade taart is echt heerlijk. Ik kom zeker vaker terug.

kinder high tea pret kidscafe hoorn

Superhelden Ontbijt

Is jouw kleintje ook zo gek van superhelden? Wij bij Pret snappen dat! Spiderman heeft ons gebeld en hij zou graag met andere superhelden komen ontbijten bij Pret! Daar zeggen wij natuurlijk geen ‘nee’ tegen! 

Komen jullie ook ontbijten met Spiderman bij Pret Kidscafé? Kom dan in je coolste superhelden outfit en leer echte superhelden moves van Spiderman! En natuurlijk ga je ook met Spiderman op de foto als je dat wilt!

“Papa dit was echt heel cool!”

Bekijk de data voor het superhelden ontbijt:

Scroll naar boven