Spreken bij het Pret MamaCafé

Heb jij een onderneming waarmee je iets kan betekenen voor moeders en kinderen en kun je hier een verschil in maken? Werk je als ervaringsdeskundige en kun je moeders fijne kennis bijbrengen aan moeders met kleine kinderen? Toe aan een groter bereik voor jouw business? Kom dan live spreken bij het Pret MamaCafé en breng jouw bedrijf onder de aandacht bij jouw doelgroep!

Spreken bij het Pret MamaCafé

Elk MamaCafé staat in het teken van een thema omtrent moederschap en/of kinderen. Deze thema’s worden behandeld door een gastspreker die hier over verteld vanuit zijn of haar expertise. Individuele vragen zullen hierbij ook zeker beantwoord worden. De thema’s zijn een verrijking voor het MamaCafé, en daarmee voor de doelgroep van Pret Kidscafé, omdat veel vrouwen worstelen met vragen rondom een bepaald thema. Hiermee creëren we een community van likeminded vrouwen, die laagdrempelig de juiste experts leren kennen.

Tijdens het MamaCafé krijg je 45 minuten (2 sprekers op een avond) of 90 minuten (1 spreker op een avond) de tijd om over jou en je onderneming te vertellen. Je deelt hierin jouw kennis over jouw expertise, geeft ruimte voor het beantwoorden van individuele vragen en krijgt uiteraard de mogelijkheid reclame te maken voor je producten of diensten en mag promotiemateriaal uitdelen. Na afloop kun je nog gezellig kletsen met de moeders onder het genot van een drankje.  

Meld je aan!
Scroll naar boven