Pret MamaCafé

Ben jij een mama en ben je soms onzeker over het moederschap? Wil je graag andere likeminded  moeders ontmoeten? Kom dan naar het Pret MamaCafé.

Alle kanten van het moederschap mogen er zijn. De frustraties, trots, liefde en vermoeidheid. Wij weten als moeders hoe het is om altijd maar aan te moeten staan. En eigenlijk doen we allemaal maar wat! Het Pret MamaCafé is gericht op verbinding. Verbinding tussen moeders onderling, maar ook de verbinding met je kind. De ruimte die er is in het MamaCafé is om ervaringen met elkaar te delen en uit te wisselen.

Pret MamaCafé

Bij Pret organiseren we 2 keer per maand een MamaCafé in Hoorn. Een plek waar je als moeders kunt kletsen over alle onderwerpen van het ouderschap, onder het genot van wat lekkers. Elk MamaCafé zal er een gastspreker aanwezig zijn die belangrijke thema’s behandeld waar je tegenaan kunt lopen in het ouderschap. Thema’s als emoties, natuurlijk ouderschap en verbinding staan centraal.

MamaCafé Agenda

Spreken bij het Pret MamaCafé?

Heb jij een onderneming waarmee je iets kan betekenen voor moeders en kinderen en kun je hier een verschil in maken? Werk je als ervaringsdeskundige en kun je moeders fijne kennis bijbrengen aan moeders met kleine kinderen? Toe aan een groter bereik voor jouw business? Kom dan live spreken bij het Pret MamaCafé en breng jouw bedrijf onder de aandacht bij jouw doelgroep!

Scroll naar boven