Ik wil komen proefdraaien!

Nog even en het is zover, Pret Kidscafé opent haar deuren! We hebben hier lang naartoe geleefd en het pand heeft een flinke verbouwing ondergaan. Voordat we kunnen gaan vlammen willen we graag nog proefdraaien met échte gasten.

We zoeken nog testers voor maandag 13 november tussen 10:00-15:00 uur en verloten hier 5 tafeltjes voor het proefdraaien. 

Hoe gaat het in z’n werk?

Tussen deze tijden mogen jullie vrij binnen komen lopen met je gezin of vrienden met kleintjes, als ‘echte’ gasten. De horeca is voor jullie gewoon open en het team zal ook zo gaan werken. We zullen met het team nog een beetje aan het zoeken zijn, wennen aan elkaar en wennen aan de omgeving. We willen zo de puntjes op de spreekwoordelijk ‘i’ zetten en als team krachtig op elkaar inspelen. Voor ons is het belangrijk dat jullie echt als gast in onze horeca zitten. Zonder vooroordeel (Dat is lastig, snappen we ;-)), want we willen graag eerlijke feedback ontvangen waar we echt iets aan hebben.

Wat wij bieden en van jou verwachten

Natuurlijk bieden we jou de mogelijkheid om als eerste van ons concept te genieten. Wat een pret! Maar we willen dan ook graag dat je eerlijke feedback geeft na afloop van je bezoek d.m.v. een korte enquete. Daar tegenover zetten wij dat je alles van de kaart mag kiezen voor 50% korting. Dit betekent dat er aan het eind van je bezoek 50% van de rekening af gaat. Op alles!

Wil je kans maken op tafeltje?
Vul onderstaand formulier in en dan hoor je snel van ons of je bent uitgekozen!

Liefs ^^ Team Pret

Scroll naar boven