Iets te vieren?

Pret Kidscafé afhuren is helaas tot het einde van het jaar niet meer mogelijk. Wel ben je natuurlijk van harte welkom om met een kleiner groepje een verjaardag, babyshower of iets anders te komen vieren als wij geopend zijn. Is er een jarige? Wij zorgen voor de gezelligheid met een verjaardagslied, toeters en een feestmuts (in bruikleen). Je kunt hiervoor gewoon een reserering plaasen via ons reserveersysteem rechts onder.

Let's Party!

Woon je in de stad en heb je geen ruimte (of zin) om een verjaardag te vieren voor je kleintje of voor jezelf? Besteed je de bediening liever uit zodat je zelf ook kunt genieten? Vier het bij Pret!
Je kunt bij ons terecht tot maximaal 60 personen (inclusief kinderen) voor een middag gezelligheid.  Wij zorgen dat de locatie er mooi uit ziet, je gasten niks te kort komen en dat de kinderen lekker kunnen spelen in onze speelruimtes, spelletjes kunnen doen aan tafel, kunnen kleuren óf zelfs vermaakt worden door een prinses, schminker of clown.

Pret Kidscafé is alleen te huur op de zondag wanneer het géén koopzondag is. Dit zijn 36 zondagen per jaar. De verhuurkosten voor Pret bedragen €150,- voor 3 uur. Het is niet mogelijk om eigen eten of drinken mee te nemen. We denken graag met jullie over de verdere invulling wat betreft hapjes.

High Tea Arrangement

Zin om heerlijk te high tea’en met je gezelschap? Dat kan bij Pret Kidscafé!

Het high tea arrangement is een arrangement van 3 uur, waarbij je kunt smullen van heerlijke hartige en zoete hapje en kunt genieten van de onze verse theeën in samenwerking met Dutch Tea Maestro.

We bieden diverse arrangementen:

Volwassenen

Kind

Baby

Onze faciliteiten

Bij Pret hebben we overal aan gedacht als het gaat om (kleine) kinderen en hun ouders. Een ruime verschoonruimte, ingebouwde toiletverkleiners, opstapjes, potjes, kinderbestek, speelruimtes in het midden waardoor je altijd zicht hebt op je kleintje, spelletjes voor aan tafel, veel kinderstoelen, een wiegje, een heuse kinderwagenparkeerplaats en een grote kinderkaart. We hebben zelfs geen porselein en glaswerk beschikbaar voor de mini’s! En ben je wat vergeten in je luiertas te stoppen? Geen probleem, dat gebeurt iedereen wel eens! Daarom hebben wij ook slabbetjes, hydrofiele doeken, luiers, billendoekjes, voedingsdoeken en nog veel meer beschikbaar in bruikleen tijdens je verblijf. En het mooie, wij doen de was!

Socials

Borrel Arrangement

Wil je een verjaardag komen vieren en genieten van lekkere hapjes en dankjes? Dan ben je met ons borrel arrangement aan het juiste adres!

We bieden diverse arrangementen:

Volwassenen

Kind

Baby

Onze extra's

Een prinses op jouw feestje of iemand die komt schmincken? Wij werken samen met fijne partners die de leukste toevoeging zijn op een feestje!
De mogelijkheden zijn op aanvraag i.v.m. de beschikbaarheid. 

Bezoek van een echte prinses zoals Elsa, Anna, Belle, Ariël, Sneeuwwitje of een Unicorn Rainbow Prinses.
Schminken
Ballonnen en glittertattoo’s
Beauty feestje

Vragen

Heb je vragen over een feetje bij Pret Kidscafé? Kijk dan eerst even bij de FAQ of daar antwoord op je vraag te vinden is. Zo niet dan mag je ons altijd even contacten. Wij geven met liefde antwoord op je vraag.

Scroll naar boven