FAQ
veelgestelde vragen

Er is iemand jarig in mijn gezelschap, kunnen jullie hier iets leuks voor doen?

Natuurlijk horen we het graag als er iemand jarig is, groot, klein, maakt helemaal niet uit! We maken er dan even een klein feestje van. We zetten een verjaardagsknaller aan en pakken de toetertjes en feesthoedjes er bij. Gezellig even met z'n allen zingen en klappen. Dus laat het ons vooral weten!

Hebben jullie glutenvrije en lactosevrije taartjes?

Dat hebben we zeker, zowel glutenvrije als gluten-en lactosevrije cheesecake. Het is handig als wij van te voren weten dat dit nodig is zodat we dit kunnen voorbereiden. Als je het ter plekke besteld kan het ietsje langer duren (10-15 min) voordat het klaar is.

Mag ik een eigen consumptie mee voor mijn kindje?

Eigen consumpties zijn bij Pret niet toegestaan (uiteraard voor de mini baby's is een fles melk toegestaan). Wij zijn een Kidscafé en richten ons juist op kinderen, wat betekent dat we een uitgebreide kinderkaart hebben. Hier vind je ook fruitgerechtjes en zelfs een baby fruithapje voor de mini's. We verkopen ook een sneetje brood met divers beleg zoals een broodjes Aap, Beer en Clown. Drinkt je kindje graag uit een eigen beker? Deze vullen we met liefde met suikervrije limo, water of een ander drankje.

Is mijn hondje ook welkom bij Pret?

Wij zijn gek op hondjes, maar er zijn kindjes die er wat minder gek op zijn. Om deze reden hebben we de keuze gemaakt om geen hondjes binnen te laten bij Pret. Zowel kinderen als hondjes kunnen een schrikreactie van elkaar krijgen (zoals bijvoorbeeld door speelgoed wat door de lucht vliegt en dat het hondje daarvan schrikt en gaat blaffen, daar kan een kindje weer van schrikken). Hondjes zijn dus helaas niet toegestaan, ook niet onderin de kinderwagen.

Kan ik mijn kind ook bij jullie laten als ik zelf ga winkelen?

Nee, wij zijn geen oppas. We zijn gek op alle kindjes, maar we blijven een horecazaak. Je dient zelf aanwezig te zijn voor je kleintje en deze in de gaten te houden. De quote van Pret: Wat een Pret, dat je zelf op je kindje let 😉

Ik heb een glutenallergie, kan ik bij jullie terecht?

Wij hebben een aantal glutenvrije gerechten op de kaart staan. 100% Glutenvrij kunnen wij niet garanderen in verband met kruisbesmetting in onze kleine keuken.

Hebben jullie aandacht voor zorgkinderen?

Goeie vraag. Aandacht ervoor zeker! Ons team zal er alle aandacht aan geven waar nodig. Een van onze redenen om pedagogisch medewerkers in ons team te hebben, is dat zij goed weten wat verschillende kinderen nodig hebben. Medische specialisatie is er niet, maar we leren graag. De locatie is rolstoel toegankelijk, maar wij hebben geen minder valide toilet.

Wat zijn jullie openingstijden?

De openingstijden van Pret vindt je onderaan deze website.

Tot welke leeftijd kinderen is Pret voornamelijk bedacht?

Het concept is voornamelijk bedacht voor de niet-schoolgaande kinderen en de ouders/verzorgers daarvan. Dit omdat deze kinderen nog vaak hele dagen thuis zijn en de ouders dus ook. Daarnaast zitten wij zelf ook in deze doelgroep, dus we weten zelf wat we missen. Maar natuurlijk mogen oudere kindjes ook komen. Het speelgoed en de events zullen wij richten op de jongere leeftijd (niet te moeilijk).

Ik zou graag bij Pret willen solliciteren, hoe kan ik dat doen?

Wat leuk dat je bij ons zou willen werken! Indien wij openstaande vacatures hebben, vindt je die hier. Je mag natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen naar solliciteren@pretkidscafe.nl. We kijken er naar uit!

 

Kan ik mijn kindje bij jullie verschonen?

Dat kan zeker! We hebben een aparte verschoonruimte waar je ook met de kinderwagen in kan. Voel je vooral vrij als je je kindje moet verschonen tijdens het winkelen om bij ons binnen te lopen! Geen uitklapding dat hard en vies is, maar een echte verschoonplek met een verschoonkussen. En bij nood hebben we ook luiers en billendoekjes voor je. Iedereen vergeet wel eens iets 😉

Kan ik op een prettige manier borstvoeding geven bij Pret?

Bij ons zijn alle borsten welkom! Niemand zal je 'raar' aankijken als je je baby wilt voeden. Indien je het fijn vindt hebben wij (borst)voedingsdoeken van Ilmaha in bruikleen. Zie je ze niet hangen? Vraag er even naar bij de bar of aan de dames van het team. We hebben ook een voedingskussen ter beschikking, ook hier kun je naar vragen bij het team!

Ik wil graag een flesje opwarmen voor mijn baby, kan dat?

Dat kan zeker, wij hebben een magnetron waar we in kunnen opwarmen, of we kunnen heet water mengen. Net waar je voorkeur ligt. Vraag er naar bij de bar of bij de dames van ons team.

Ik ben iets vergeten in mijn luiertas te doen, en nu?

Dat kennen we maar al te goed, we don't judge 😉 Je bent al blij als je je kind(eren) goed en wel in de kinderwagen of auto hebt. Maar don't worry, wij hebben van alles bij Pret. In de verschoonruimte vind je luiers en billendoekjes die je mag gebruiken, we hebben reserve speentjes, een flesje, hydrofiele doeken, slabbetjes, (borst)voedingsdoeken, allemaal in bruikleen. You're welcome! Vraag er vooral even naar aan de bar of bij de meiden van het team.

Ik heb een allergie, hoe weet ik of ik een gerecht mag hebben?

Deze informatie volgt snel!

Ik wil graag een event bijwonen van Pret, hoe kan ik hiervoor reserveren?

Dat kan hier op de pagina van het event bij de events pagina. Zoek je event op en via daar kun je de reservering plaatsen. Ook vind je de events in de balk bovenaan deze site, klik op het event naar keuze en je komt er terecht. Je kunt ook naar de reserveringsbutton rechts onder deze pagina, zoek de datum van het event en reserveer. We kijken er naar uit je te ontvangen!

Ik wil graag op de hoogte worden gehouden van nieuws en events

Leuk! Dat kan via de Pretletter! Op de homepage kun je je hiervoor inschrijven. Je ontvangt dan leuke info over specials, events, acties en nog veel meer!

Scroll naar boven

Reserveren is niet nodig!

Zin om pret bij Pret te beleven? Leuk om je binnenkort te zien! Reserveren is bij ons niet nodig. Wil je met meer als 8 personen komen? Dan kun je wel een reservering plaatsen via de button rechtsonder.

Tot snel! Liefs ^^ Team Pret