De hele maand juni: Unicorn of Dino koekjes bakken

Ondertussen niet meer weg te denken bij Pret, koekjes bakken! Elk moment van de dag koekjes komen bakken bij Pret.

De kindjes ontvangen een mandje een bol (vegan) koekjesdeeg en alle benodigdheden om hier mooie koekjes van te maken. Bakpapier, een rollertje, bloem en natuurlijk spikkels. Zodra de kunstenaars klaar zijn doen wij ze in de oven. 10 Minuutjes wachten en smullen maar!

Kom je met je kindje koekjes bakken bij Pret? Voor slechts € 5,- per kindje maken ze de lekkerste koekjes en kunnen ze smikkelen. Wil je ze liever mee naar huis nemen? Dat kan! Vraag om een zakje bij het team.

Upcoming events

Anderen uitnodigen?

Share on Facebook
Share on Whatsapp
Share on Email
Share on Linkdin

Over Pret Kidscafé

Als moeders van jonge kinderen wilden we alsnog heel graag taart, lunch en vooral hete koffie buiten de deur drinken. Een plek waar je heerlijk kan zitten, er écht aan de kinderen gedacht wordt en waar we zelf ook nog eens ontzorgt worden als we weer eens wat zijn vergeten om in de luiertas te stoppen. En hete koffie kan drinken, hadden we dat al gezegd?

Welkom bij Pret! Dé plek waar kinderen zich goed kunnen vermaken en waar je als ouder kan genieten van goede horeca en kan ontspannen. Waar horecatijgers én pedagogisch medewerkers werken en een plek met de leukste events voor de kleintjes! Échte kindvriendelijke horeca.

Scroll naar boven

Reserveren is niet nodig!

Zin om pret bij Pret te beleven? Leuk om je binnenkort te zien! Reserveren is bij ons niet nodig. Wil je met meer als 8 personen komen? Dan kun je wel een reservering plaatsen via de button rechtsonder.

Tot snel! Liefs ^^ Team Pret