19 juli – Pippi Kletskous

Op 19 juli is het zover! Pippi Kletskous komt naar Pret! Serieuze gesprekken met kinderen proberen te voeren gaat natuurlijk nooit, dus dit beloofd weer een leuke uitzending te gaan worden! Kom jij ook gezellig langs?

“Hi allemaal! Mijn naam is Mariëlle, moeder van Mees (3) en Sofie (1) en verloofd met Charlie. Ik wil jullie graag voorstellen aan Pippikletskous, een gloednieuw platform dat speciaal is gemaakt voor en door kinderen!

Op Pippi Klets Kous maken we educatieve maar vooral gezellige video’s met en voor kinderen. Op ons platform behandelen we verschillende onderwerpen, zoals vakanties, muziek, sport, kunst en nog veel meer! Samen delen we avonturen, grappige momenten en ontdekken nieuwe dingen.”

Wil jij er bij zijn? Kom dat naar de VrijKiBo op 19 juli tussen 15-17 uur.
Bekijk Pippi Kletskous op TikTok.

Upcoming events

Anderen uitnodigen?

Share on Facebook
Share on Whatsapp
Share on Email
Share on Linkdin

Over Pret Kidscafé

Als moeders van jonge kinderen wilden we alsnog heel graag taart, lunch en vooral hete koffie buiten de deur drinken. Een plek waar je heerlijk kan zitten, er écht aan de kinderen gedacht wordt en waar we zelf ook nog eens ontzorgt worden als we weer eens wat zijn vergeten om in de luiertas te stoppen. En hete koffie kan drinken, hadden we dat al gezegd?

Welkom bij Pret! Dé plek waar kinderen zich goed kunnen vermaken en waar je als ouder kan genieten van goede horeca en kan ontspannen. Waar horecatijgers én pedagogisch medewerkers werken en een plek met de leukste events voor de kleintjes! Échte kindvriendelijke horeca.

Scroll naar boven