Horeca voor kinderen bij Stadsstrand Hoorn

De zomer staat weer voor de deur! Dat betekent dat je vast een uitje naar het Stadsstrand van Hoorn gepland hebt staan. Hoe lekker als je daarvoor of daarna nog lekker een hapje of drankje kunt doen bij je favoriete Kidscafé! We zitten tenslotte op loopafstand van het Stadsstrand en zijn dus de perfecte Horeca voor kinderen bij Stadsstrand Hoorn.

Horeca voor kinderen bij Stadsstrand Hoorn

Pret Kidscafé Hoorn

Bij Pret Kidscafé staan kinderen centraal. Wij noemen ons dan ook wel ‘écht kindvriendelijke horeca’. Geniet van een heerlijk ontbijt, koffie met gebak, kom je eigen ijsje of cakeje versieren, lunch met de lekkerste broodjes en kom genieten van onze alcoholvrije cocktails en biertjes. We hebben overal aan gedacht, een toilet met ingebouwde brilverkleiners en wasbakjes op verschillende hoogtes, een ruime verschoonruimtes met luiers en billendoekjes ter beschikking, slabbetjes, een ruime speelhoek, genoeg kinderstoelen en zelfs wiegjes die je aan je tafel kunt plaatsen. Ook organiseren wij diverse activiteiten zoals voorlees ochtend, muziek maken, thema ontbijten en kunnen de kinderen de hele dag door koekjes bij ons bakken.

Horeca voor kinderen bij Stadsstrand Hoorn

Begin of eindig je dagje Stadsstrand Hoorn bij Pret Kidscafé, voor een complete leuke dag voor jou en je kinderen. Reserveren is niet nodig. Voor groepen groter dan 8 personen kan er wel gereserveerd worden.

Horeca voor kinderen bij Stadsstrand Hoorn

Upcoming events

Anderen uitnodigen?

Share on Facebook
Share on Whatsapp
Share on Email
Share on Linkdin

Over Pret Kidscafé

Als moeders van jonge kinderen wilden we alsnog heel graag taart, lunch en vooral hete koffie buiten de deur drinken. Een plek waar je heerlijk kan zitten, er écht aan de kinderen gedacht wordt en waar we zelf ook nog eens ontzorgt worden als we weer eens wat zijn vergeten om in de luiertas te stoppen. En hete koffie kan drinken, hadden we dat al gezegd?

Welkom bij Pret! Dé plek waar kinderen zich goed kunnen vermaken en waar je als ouder kan genieten van goede horeca en kan ontspannen. Waar horecatijgers én pedagogisch medewerkers werken en een plek met de leukste events voor de kleintjes! Échte kindvriendelijke horeca.

Scroll naar boven

Reserveren is niet nodig!

Zin om pret bij Pret te beleven? Leuk om je binnenkort te zien! Reserveren is bij ons niet nodig. Wil je met meer als 8 personen komen? Dan kun je wel een reservering plaatsen via de button rechtsonder.

Tot snel! Liefs ^^ Team Pret